SubCabecera

SubCabecera

ANBASO RAJADELL

Ja s'ha acabat l'ANBASO, ahir darrera cursa del campionat a Rajadell, amb entrega de premis a tots els participants, depenent del nombre de curses on cadascun ha participat.
Entre els nostres a la sortida:
David Latorre brutal en 20 posició de la general absoluta (increible una vegada mes).
Jose Martin, no ha pogut aconseguir el podium de MASTER 40, pero acabant en 35a posició diu molt a favor del seu estat de forma.
Xavi Latorre, una altre demostració de que aquest es el seu any, 51e a la general, al avast de molt pocs, en un circuit per disfrutar.
Jose Sanchez, alies Mopu, va anar per lliure, tampoc el podriem aguantar (en cap sentit) ... ja, ja,ja, es broma, està demostrant una finura molt alta, en un circuit terriblement tècnic, ja no tenim excusa, ens va passar vilment la mà per la cara, està molt fort, i ens ho fà pagar en cada sortida.
Juanjo Castells, a pasejar, es va dir que es rodaria en grupeta, i així es va portar el presi.
Gerard Canals, deu n'hi dor, sense apretar a tope (extrany en ell) va apretar molt bé en pujades i en baixades demostrant el puntet que donen els endurraids on participa.
Pere Borrell, magnífic baixant, i molt bones prestacions pujant, al final va patir una mica, però ¡es que està apunt de èsser pare!.
Ramon Sanchez, buff, va pagar el dur entrenament al que el va sotmétre el presi, estaba molt cansat, i en cap moment va trobar el ritme bó, sort que ha millorat força en baixada, ademés va trencar la cadena, un problema més afegit a la fatiga.
Total ens van sortir 37 Km a una triste i deplorable mitjana de 13km/h, ho sentim per l'ISRA que ens va acompanyar però noi ¡Es que te juntas con lo mejorcito del club!,

No hay comentarios:

Comparteix