SubCabecera

SubCabecera

Isra guanya la "PORTALS"


Va ser el passat 11 d'Abril, el corredor de Martorell'Bike, va ser el primer en completar el recorregut de 53,2 quilòmetres de la I edició de “La Portals” , la Volta a Montserrat en BTT organitzada per el Club Ciclista Lataca i que va recórrer els quatre portals d’entrada a la Muntanya de Montserrat, Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat amb mil participants. Junt a Israel Núñez, especialistes i ex professionals com Melcior Mauri, Angel Edo o Miquel Àngel Iglesias van ser dels primer en completar el recorregut.
Entre altres il•lustres participants cal destacar a Perico Delgado, que confessava que era la primera vegada que participava en una marxa amb bicicleta de BTT, Jaume Vilamajo, Pere Muñoz i també varen ser presents altres històrics com José Recio o Celestino Prieto, així com l' homenatjat Josep Lluís Laguía.
Tots els participants varen col•laborar amb un petita aportació amb FEDER (Federación Española de Enfermedades Raras). A l' esplèndida matinal autènticament primaveral, varen ser-hi presents, l'alcaldessa de Collbató, Josefina Martínez, el president del Patronat de la Muntanya de Montserrat Jordi López i la presidenta de la Federació Catalana de Ciclisme Carme Mas, entre altres autoritats

No hay comentarios:

Comparteix