SubCabecera

SubCabecera

Israel Núñez es proclama subcampió del Campionat de Catalunya de MARATHON BTT

El ciclista martorellenc ha aconseguit aquest resultat a Lliçà d'Amunt, a la segona prova de l'Open d'Espanya Powerbar Marathon BTT by Nothwave

La cita de Lliçà va proposar una dura prova de 70 quilòmetres, repartits en un bucle inicial de 6 quilòmetres i dues voltes a un traçat de 32 quilòmetres que discorria pels voltants de Lliçà d'Amunt. El circuit, que travessava també el nucli urbà de la localitat, va oferir constants canvis de ritme i pendents de pujada i baixada que van marcar diferències importants entre els participants. El recorregut estava ple de senders i trams estrets i sinuosos.

El segon lloc del calaix se'l va adjudicar el martorellenc Israel Núñez, qui va assolir la meta acompanyat pel Joan Llordella després d'haver comandat el segon grup del pilot. Els dos corredors es van distanciar en la part final de la jornada per assegurar-se la seva classificació.

La victòria va ser pel ciclista català Marc Trayter, que va portar el pes del liderat i va marcar el ritme durant la segona fase de la prova.

No hay comentarios:

Comparteix